Monday, 18 July 2011

sayanggg , I LOVE YOU SO MUCH

awek saya gila FIXIE ! 


first  : perhh bru pndai update blog !
saya post neh sbb awek saya ,  dia ckap saya tak retireti nak update ka ?
err , GHAHAHA! garang kan ?  garang ka ? tak la , dia sayang saya uhh , HAHA!
perasan !

saya nak CERITA About APPLEPINK CHILD SAYA !
awek saya umo 15 , yeahh tahun neh dia amek exam !
sayangg : bwat elok2 auww , taboh satg apa pon tabule ,
AWEK saya NAMA NUR SYAHIRA TASNIM BINTI MAHTAR !
awek saya lawa aihh , comel plak kan ? HOT ? perhhh , tapayah ckap la kan ,
ramai orang minat dia, saya ?   tada sapa nak saya aihh , spatut nya  saya beruntung la kan ?
yela saya pon tareti nak jaga awek , tapi saya sayang dia !

                                    nak tngok gmbiaaqq awek saya ? to dkat bwah neh , comel dak ?

                                                           
                                           


awek saya care tentang  saya !

SAYANG ! B NAK BEBY TAHU !  B SAYANG BEBY LA ! 
sayanggg , b sayang beby la , b mana ada berubah pon , 
myb skrang beby tengok b bnyak bwat salah , sbb uhh beby ingat b brubah kan syaang kan ? 
tapi jngan rsau la sayang , b tak brubah pon , 

SAYA SELALU SAMA DENGAN AWEK SAYA !

nak taw apa dia ? haaa, kami sama tinggi ,

HAHAHHAA! kami samasama suka wana pink kod ,
kami samasama suka susu coklat ,
bnyak ouuu nak cita dkat sini ,
yang paling penting , kami samasama ada FIXIE <3    and kami samasama SAYANG ! weee , sukanya bila dia ceria ,       
nmpak nya masa menjeles kan saya untok bercerita lag la ,
sorry , lain hari saya cerita hal hidup saya lagi ya  ,
GHAAAAHAHAHHA!
btw thanks kpada pmbaca ea ,
bye , ily all !

3 comments:

  1. sweet nya ..
    bertuah applepink child :)

    ReplyDelete
  2. haha .. tu lah .. SWEET sgad ! tasnim ? dia gitau at saya yg dia sayang awak sangadsangad ! saya pun sayang awak ugak !

    ReplyDelete