Sunday, 13 November 2011

rindu setengah mati :D

                                            naik gerek samasama . sweet kan ? haha


hello guys . selamat petang wahai pembaca  #mcam lah ada orang baca kan ? haihh .
apa buat ? sudah mkan ? ada sihat ka ? aku nak cita skit aku rindu dia .
aku pon tak sdar aku dah coup dngan dia 6bulan :D  sngat lahh tak perasan  .
dia suka bwat aku happy . suka bwat aku marah . tapi dia dah bwat aku sayang dia .
#sayangg aku sayangg hangg . taperna aku rasa bosan coup dngan dia  . skit pon tak .
stakat neh je kod aku bule cita . nty bila2 aku cita lahh lagi nahh sayangg nah ? heee
btw aku sayangg hang
nur syahira tasnim binti mahtar  . jngan buas sngat nahh babygirl .
babyboy syaangg babygirl  .hahahah !
aku rindu hangg sayangg  applepink child :D 

Wednesday, 7 September 2011

should I be sad?

                                               hanya untuk kaw sayang !
tapenah trlintas di fkiran ku untuk brfikiran begitu , aku memang nak call kaw ,
tp kaw ckap aku hnya nak hbes kan kredit  err , pliss la ,
slama nie aku memang suka call kaw pon , sbb aku nak dkat dngan kaw !
bkan nak lari dari kaw ! aku sayang kaw la gile ! err ,  pas2 kaw call aku blek untuk pjok aku , sbb aku ckap
'lepas neh tayah call da kan ? err , ingat aku snggup ke weyhh ? sayangg jngan nak jd bodoh la !
aku sayang kaw la , kaw call aku dngan nanges2 , ingat aku snggup dgar kaw nanges ? tak la ,
aku tapenah mara kaw ! aku mrajok jela td  , sayanggg ! iloveyousomuch la !

hell oww ~

SELAMAT HARI RAYA  !~
sorry kawan da lama tak update blog :)
aku sngat la bz untuk bwat keja mcam neh , heeeee ,
neh aku da update blog kan ? suka dak ? HAHAHA!
mcam la ada orang bca kan ? err , btw aku tringin nak braya dngan awek aku ,
tp keadaan tidak mngizin kan , dia jugak ada keja , masa knduri aku pon dia tak dtang ,
err , knapa ? dia bz la dngan knduri mktih dia,  tp tapa , lepas knduri kami dpat jmpa jgak ,
dan dan dan yang pling pnting , kami dpat snap samasama :)
weeeeeee , nak tngok dak ? err , tngokk nuhh  :) 

muka aku belengaihh  :(


harap sapa yang baca neh suka la, tuh pon kalu ada pbaca la ,
hahahaha!nty aku buh gmbiaqq masa kami p brbukaa dkat pizza uhh naa ?
HAHAHA! stakat neh saja kod aku bule cita , nty hampa ckap aku sweet sngat plak ,
kalu ramai orang trpikat dkat aku pyah plak ,JHAHAHAA !
#hanyalah gurauan smatamata ,
ikhlas dari CHOKELAT CHILD :)

Tuesday, 19 July 2011

JUMPA APPLEPINK CHILD

                                                              I LOVE YOU SAYANG ! 

Monday, 18 July 2011

sayanggg , I LOVE YOU SO MUCH

awek saya gila FIXIE ! 


first  : perhh bru pndai update blog !
saya post neh sbb awek saya ,  dia ckap saya tak retireti nak update ka ?
err , GHAHAHA! garang kan ?  garang ka ? tak la , dia sayang saya uhh , HAHA!
perasan !

saya nak CERITA About APPLEPINK CHILD SAYA !
awek saya umo 15 , yeahh tahun neh dia amek exam !
sayangg : bwat elok2 auww , taboh satg apa pon tabule ,
AWEK saya NAMA NUR SYAHIRA TASNIM BINTI MAHTAR !
awek saya lawa aihh , comel plak kan ? HOT ? perhhh , tapayah ckap la kan ,
ramai orang minat dia, saya ?   tada sapa nak saya aihh , spatut nya  saya beruntung la kan ?
yela saya pon tareti nak jaga awek , tapi saya sayang dia !

                                    nak tngok gmbiaaqq awek saya ? to dkat bwah neh , comel dak ?

                                                           
                                           


awek saya care tentang  saya !

SAYANG ! B NAK BEBY TAHU !  B SAYANG BEBY LA ! 
sayanggg , b sayang beby la , b mana ada berubah pon , 
myb skrang beby tengok b bnyak bwat salah , sbb uhh beby ingat b brubah kan syaang kan ? 
tapi jngan rsau la sayang , b tak brubah pon , 

SAYA SELALU SAMA DENGAN AWEK SAYA !

nak taw apa dia ? haaa, kami sama tinggi ,

HAHAHHAA! kami samasama suka wana pink kod ,
kami samasama suka susu coklat ,
bnyak ouuu nak cita dkat sini ,
yang paling penting , kami samasama ada FIXIE <3    and kami samasama SAYANG ! weee , sukanya bila dia ceria ,       
nmpak nya masa menjeles kan saya untok bercerita lag la ,
sorry , lain hari saya cerita hal hidup saya lagi ya  ,
GHAAAAHAHAHHA!
btw thanks kpada pmbaca ea ,
bye , ily all !